Ceylin

جیلین

6 Nisan 2008 Pazar

Haftasonu Düzce'deydik

Cumartesi sabah erkenden anneannem ve teyzemleri görmeye Düzce'ye gittik. E artık 30 günlük oldum değil mi ? Havada güzeldi, yani herşey müsaitti kısa bir seyahat için. Düzce'ye gidince ilk önce dedeme uğradık, dedem beni görsünde akşam erken gelsin diye, daha sonra babamın anneannesini görmeye gittik. Babam sağolsun video görüntüsü çekmiş ama fotoğraf çekmeyi unutmuş. Öncelikle bu görüntüleri sizinle paylaşamadığım için üzgünüm. Sonra oradan anneannemlere gittik. Ve oradan da ikiz gibi olduğumuz Mehmet Yekta'yı ve Dilek teyzemleri görmeye gittik. Mehmet Yekta benden 17 gün büyük olduğu için şimdilik büyük, inşallah ileride ben onu geçerim :) Dilek teyzem beni annemde Mehmet Yekta'yı aldı kucağına. Acaba değişiklik yapmak için mi tam anlayamadım.
Dilek teyzem benim gözlerimin Orhan dedeme benzediği yönündeki iddiasına halen devam ediyor. Hep birlikte göreceksiniz bakalım. Orada bir süre vakit geçirip tekrar dedemi görmek üzere tekrar anneannemlere geçtik. Ve gerçekten beklediğimiz gibi oldu, dedem maç seyretmeye gitmemiş eve gelmişti. Hatta birlikte çay bile içtik. İnanmıyorsanız yukarıdaki resime bakın canım.



Gece ilerleyen saatlerde herkes beni uyutmak için yoğun bir çaba sarfetti. Üzerinize afiyet biraz sancım vardı maalesef. Neyse biraz geçte olsa uyudum. Çok şükürki ertesi gün pazardı. Beni uyutmaya çalışanlar için ertesi gün pekte zor olmadı yani :) Anneannem beni sallarken annemin endişeli bakışlarına dikkatinizi çekmek istiyorum.
Bir ara Çiğdem teyzem pes ettiğini ilan eden cümleler bile kurdu. Oysa ben onun kucağında ne kadarda usluydum. Ama o benim sancıdan ağlamama bile dayanamadı. Neyse canım ne yapalım o da anne olunca biraz daha sabırlı olur nasılsa.








Bu sabah Dilek teyzemler Mehmet Yekta ile birlikte kahvaltıya geldiler. Yani aile genişleyen haliyle tam kadro kahvaltıdaydı. Gerçi Mehmet Yekta ile bana sizde yer misiniz diye kimse sormadı ya neyse canım bir süre sonra ben ortalığı dağıtırım ne de olsa. Dün olduğu gibi annemler kendi çocukları yerine yeğenlerini kucaklarına almaya yine devam ettiler. Bu arada Dilek teyzeme gazımı çıkartmam konusundaki üstün çabalarından dolayı ayrıca teşekkür ederim.


Tabi yoğun bir cumartesi gecesi ve pazar sabahından sonra eve döndük. Banyo yapamadan resimde gördüğünüz gibi yüzükoyun uyuyakalmışım ne yapayım :)



1 yorum:

our twins of N.Y./SEYHAN dedi ki...

Merhaba;
Demek Ceylin bebek 7 mart dogumlu. Yani bizim cocuklarla arasinda 1 hafta var. Cok guzel bir bebek. Allah bagislasin. Saglikla buyutelim bebelerimizi.